CSR aktivnosti

Srijeda, 14.Decembar 2016

KNJIŽEVNI FESTIVAL KULTUROM DO PRIJATELJSTVA

Otvorili smo vrata našeg hotela i pomogli Udruženju umjetnika Vizija iz Golubovaca i Svjetskoj uniji pisaca za Crnu Goruu organizaciji Drugog međunarodnog književnog festivala “Kulturom do prijateljstva”.

U subotu, 1. oktobra, najboljima su dodijeljene nagrade, a organizovana je i promocija Zbornika u kome su zastupljeni radovi 107 pisaca za djecu iz 10 zemalja svijeta. Nakon ceremonije dodjela nagrada i čitanja poezije, upriličen je koktel u restoranu hotela Aria.

Više o samom događaju pročitajte u nastavku.
U sklopu Drugog međunarodnog književnog festivala “Kulturom do prijateljstva” koji se održava od 30. septembra do 2. oktobra 2016 u organizaciji Udruženja umjetnika Vizija iz Golubovaca i Svjetske unije pisaca za Crnu Goru, u prijatnom ambijentu hotela Aria organizovana promocija Zbornika u kome su zastupljeni radovi 107 pisaca za djecu iz 10 zemalja svijeta: Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Austrije, Holandije, Njemačke i Australije.

Žiri u sastavu Zdravko Odorčić iz Zagreba, Radovan Vlahović iz Novog Sada i Draško Došljak iz Berana, donio je odluku da povelja za najljepšu pjesmu na temu „U okrilju porodice najljepše se sanja“ pripadne Draganu Petkoviću iz Jabuke kod Pančeva, kome je poklonjena i medalja sa likom Ivana Cekovića, kao i umjetnička slika - rad akademskog slikara Rada Vujačića.