Odredbe i uslovi

 1. Rezervacije

  Sve rezervacije podliježu raspoloživosti soba. Rezervacije koje se naprave preko ovog sajta se smatraju uslovnima sve dok gost od strane hotela ne dobije potvrdu putem e-maila ili faxa. Hotel može, s vremena na vrijeme, da komunicira sa gostom kako bi iznova potvrdio ili spriječio simulirane rezervacije.

 2. Otkazivanje rezervacije

  Ukoliko gost želi da otkaže rezervaciju, mora kontaktirati booking odeljenje hotela na vrijeme. Gost ima pravo da otkaže rezervaciju u bilo koje vrijeme.

 3. Produžetak boravka

  U slučaju da gost želi da produži svoj boravak prije dolaska, potrebno je da kontaktira hotel odmah. Ukoliko zainteresovani gost želi da produži svoj boravak tokom samog boravka, hotel ne može da garantuje njegovo produženje u istoj sobi ili čak u hotelu, budući da ovo zavisi od zauzetosti smještajnih kapaciteta.

 4. Check in / Check out

  Gosti hotela Aria su dužni da se pri dolasku čekiraju do 12h, ili unaprijed kontaktiraju hotel i najave evenutalno kašnjenje. Ukoliko se gost ne pojavi do navedenog vremena, hotel ne može garantovati za rezervisanu sobu. Check-out je do 10h.

 5. Specijalne ponude i promocije

  Ponude i promocije podležu posebnim terminima, uslovima i ograničenjima navedenim na sajtu. Zadržavamo pravo da modifikujemo ili izmijenimo bilo koji program, ponudu ili promociju u bilo kojem trenutku.

 6. Autorska prava

  Sva autorska prava i druga prava intelektualnog vlasništva u vidu tekstova, slika i drugih materijala na ovoj stranici (Sadržaj) u vlasništvu su Aria hotela ili su uključeni uz dopuštenje nadležnih vlasnika. Ove informacije ne mogu se kopirati, distribuirati, prikazivati, reprodukovati ili prenositi u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, bez prethodnog pismenog dopuštenja hotela.